5 причини да имате гласова команда в дома ви

5 причини да имате гласова команда в дома ви

Традиционните ключове за светване и изгасване на осветление са нещо от миналото. Точно така! Най-сетне се решихме да го кажем.... и изпишем.

В крайна сметка, това пластмасово чудо стои безполезно на стената. Търсите го в тъмното и ви "привиква" да го натиснете, точно когато сте се настанили удобно на дивана.

Ние направихме, така че да опростим нещата, чрез гласова команда за управление на осветлението. Така де.... безжичен интернет, сигурност и наблюдение на дома през мобилния телефон, контролиране на електроуредите. Защо да не си улесним живота и чрез гласово управление на светлините в нашия дом.

Твърдо "ЗА" сме за живот по-лесен за нас и цялото ни семейство!

Ето и дългоочакваните 5 причини, поради които се нуждаете от гласови команди за живота в дома ви:
 

"Ръцете са ми пълни"


О, да! Често ни се случва на всички, сигурни сме.

Независимо дали "жонглираме" с децата, които така обичат да ги носим на ръце и в пряк и в преносен смисъл, докато държим торбите с хранителни стоки или правим "джогинг" с готварските тави от кухнята в хола и обратното, се нуждаем от този вид необходимост.

Спрете да се тормозите и да се опитвате да натискате ключовете с лакът, чело....ами си признайте - колко по-лесно би било с гласова команда и ХОП всичко светва.

 

Пълен мрак

Е, отново.... всички ние сме били в тази "приказка. Пълен мрак, а вие ходите в тъмнината, вървите и търсите онзи "магически" бутон, който ще включи светлините, а вие ще спрете д асе чувствате като сомнамбул.

Вместо тази ситуация, си представете друга. Лежите си в топлото легло, налага се да се отделите от него и още преди да станете казвате "Моля, светни осветлението!". Но не на човека до вас, ами на новата ви инсталирана система за контрол. :)
 

 

Вечното бързане

Трудно е да накарате всички да излязат на време от дома, а и признайте си - и вие често закъснявате. Бързате, бързате.... да, вечното бързане сутрин.

Винаги ни се е искало точно докато сме на вратата и тръгваме, само с един бутон и гласова команда да изгасим всичко. На това ние казваме не лукс, ами удобство и сигурност.

Просто помолете да се изгасят всички светлини и си спестете още 5 минути лутане и проверяване на къщата.

 

Филмова вечер

Най-накрая. След дълъг ден, сте се настанили удобно на дивана. Но когато стартира филма, осъзнавате, че светлините все още са "нащрек", блестящи върху екрана, а превключвателят е от другата страна на стаята ... изглежда толкова далеч!

Каква по-добра възможност в тази ситуация, да изпитате премиството на гласовите команди за управление на осветлението. Не нарушавайте спокойствието си, помогнете му да влезе във вашия дом!

 

 

Децата никога не изключват осветлението

Ако имате къща или вече сте се настанали в леглото си за спане, защо да правите нощните разходки от етаж на етаж или от стая на стая, за да проверявате дали децата са изключили всички светлини?

Вместо това помолете домашната автоматизация да се погрижи за всичко това вместо вас, докато лежите вече унесени.

Можете да групирате заедно осветлението, което улеснява изключването на всички светлини на горния етаж ... по едно и също време!

Да не забравяме и пестенето на енергия, което е сред най-големите предимства на системата за домашна автоматизация и всичките нейни възможности.

 

Готови ли сте да "внесете" светлина във вашия дом? Направете го, като не се колебаете да се свържете с нас и да ви консултираме за всичко свързано с системата за домашна автоматизация и контрол.

Не забравяйте и да следите за още новини и съвети за дома в нашия блог. :)